........................* Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Τουρισμός - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Translate (Μετάφραση)


................................Παράλιο Αστρος Κυνουρίας............................Φωτογραφία: Πέτρος Σ. Αϊβαλής, εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα"
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ανοιχτή συγκέντρωση κατοίκων Βαλτεσινίκου



                        Συμπολίτισσες και συμπολίτες, 
Μετά την εκδίκαση της προσφυγής των κατοίκων του Βαλτεσινίκου, κατά της απόφασης των τελών ύδρευσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας, από το Συμβούλιο της Επικρατείας, 
Όλους τους κατοίκους, δημότες, συντοπίτες μας, αλλά και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, σε ανοιχτή συγκέντρωση την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11.00 στο Βαλτεσινίκο, στην Ταβέρνα «Κληματαριά», με σκοπό να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα ακόλουθα θέματα: 
• Ολοκλήρωση διαδικασιών προσφυγής στο ΣτΕ. 
• Διαμόρφωση ολοκληρωμένης προτάσεως για τα τέλη ύδρευσης. 
Στην συγκέντρωση προσκαλούνται ειδικά οι ακόλουθοι: 
• Ο Δήμαρχος 
• Οι επικεφαλείς των συνδυασμών της αντιπολίτευσης 
• Ο Αντιδήμαρχος Κλείτορος κ. Πυρπυρής Κ. 
• Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Σφυρής Μ. & Πετρόπουλος Γ. 
• Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου 
• Εκπρόσωποι φορέων & συλλόγων όλων των Τ.Κ. του Δήμου μας 

Ευπρόσδεκτος είναι φυσικά και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί. Αγαπητοί συγχωριανοί είναι καθήκον μας να απαιτήσουμε ισονομία και πλήρη εφαρμογή των νόμων, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά ένα από τα βασικότερα κοινωνικά αγαθά, ΤΟ ΝΕΡΟ. 
Σκοπός μας είναι η διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης & βιώσιμης πρότασης που θα σέβεται τους κατοίκους του χωριού μας αλλά και τα συμφέροντα όλων των άλλων δημοτών. Ευκαιριακές τακτικές μπορεί να ωφελούν σήμερα κάποιους, αλλά σίγουρα αύριο θα βλάψουν το σύνολο του χωριού, το σύνολο των δημοτών του Δήμου Γορτυνίας. 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου